Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 22 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 6/3/2018

El Port de Badalona acull el dissabte 10 de març el Campionat de Catalunya de Pesca Fondejada
- La prova classifica per al Campionat d’Espanya en la categoria individual i clubs

L’Associació de Pesca Esportiva Badamar, amb seu al Port de Badalona, lidera, amb el suport de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i càsting, l’organització del Campionat de Catalunya de Pesca des d’Embarcació Fondejada que correspon a l’edició del 2018 i que se celebrarà el divendres 9 i el dissabte 10 de març de 2018 a les instal·lacions del Port. Es tracta d’una modalitat de pesca amb embarcació que ha d’esdevenir quieta, establerta en una àrea de competició fixada, fent servir l’estri de la canya.

La competició aplega diferents clubs a més, d’evidentment l’amfitrió, el Badamar de Badalona: entitats de Sant Feliu de Guíxols, Arenys de Mar, El Masnou, Premià de Mar i diverses associacions esportives de Barcelona, com la Societat de Pesca de la Mar Bella de Poblenou. En total, seran 44 esportistes a bord de 13 embarcacions. La cita promet perquè per participar en una cita d’aquesta tipologia has de pertànyer a un club actiu, amb calendari social i esdevenir titular de la llicència federativa d’alt nivell i la de pesca en vigor. Es competeix en tres categories: individual, per duets i per clubs. Els tres millors posicionats en categoria individual i un més nominat pel comitè es classifiquen directament per participar en el Campionat d’Espanya de Pesca Fondejada. Pel clubs, puntuaran per a la competició estatal els dos primers.

El Port de Badalona acull el dissabte 10 de març el Campionat de Catalunya de Pesca Fondejada, amb 44 participants.

Tot i que divendres ja hi haurà moviment amb la reunió de patrons i les inscripcions i els darrers serrells de la programació i de sorteig d’embarcacions, la cita esportiva comença el dissabte ben d’hora. Concretament a les sis de la matinada, amb els darrers tràmits administratius i la reunió de patrons.

La competició està organitzada en dues mànegues de tres hores i mitja. De manera que a dos quarts de vuit del matí les embarcacions sortiran a la zona de la competició i han d’haver tornat a port abans de les 11h, que acaba la primera mànega. Descarregaran i lliuraran als membres de comitè les captures seleccionades per espècies en diferents bosses, sense hams i a les 12 tornaran a mar per retornar a les 16.30h, de manera puntual per complir amb els requisits de la competició. Penalitza la captura d’espècies que no compleixin la mida reglamentària i atracar passada l’hora indicada. A partir d’aquest moment es fa la darrera pesada i els jutges anunciaran els guanyadors. De manera que a partir de les 17.00h, l’ambient es traslladarà el Centre d’Activitats Nàutiques, on hi es podran descobrir totes les espècies que hi ha al nostre litoral. Els participants en la competició explicaran les característiques de les mateixes.

La intensa jornada culminarà a les 18h amb un dinar de germanor que es celebrarà en un establiment de restauració del port, moment en què es lliuraran els premis de la jornada i s’anunciaran els classificats per les competicions de rang superior.

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera