Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 06 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 7/3/2018

El Port de Badalona acull la tercera sèrie de la IV Lliga de batel interclubs
- La cita és aquest dissabte, 10 de març, a partir de les 15.00h, al canal del Moll de Capitania.

El Moll de Capitania i l’àrea de la rampa acolliran, de nou, el dissabte 10 de març a la tarda, de les 15.00h a les 18.00h, la tercera de les quatre regates que es celebren de febrer a abril i conformen la IV Lliga de batel interclubs, memorial Marc Iborra. Des del 2015 la competició rep el nom del jove esportista de rem, soci del Club de Rem Badalona, que va morir el març del 2014 amb 23 anys. Des de l’any següent, la lliga de batel, que cada cop prem més força, se celebra en la seva memòria i habitualment és el seu pare qui lliura la bandera que reconeix la victòria. La trainera que té el club també està batejada amb el seu nom. El batel és una embarcació de 4 vogadors i 1 timoner, que també té presència entre la flota dels clubs de la ciutat.

El calendari d’aquesta edició va començar el dissabte 3 de febrer a Badalona, després va anar cap a Palamós (24 de febrer), un altre cop torna a Badalona (10 de març) i acabarà a l’abril a Lloret en una data per confirmar. A la cita a Badalona, organitzada principalment pel Club de Rem Badalona, amb el suport del Club Nàutic Bétulo, el Club Natació Badalona, el Club de Rem Palamós i el Club de Rem Santa Cristina, participaran, a més dels clubs promotores, entre d’altres, equips de Cambrils i Premià de Mar, de Barcelona.

El Port de Badalona acull dissabte 10 de març la tercera sèrie de la IV Lliga de batel interclubs, memorial Marc Iborra. Foto: Comunicació BDN

La competició començarà a les 15.00 per les categories de menor edat i conforme avanci la tarda, competiran -sempre en contrarellotge, i amb sortides diferenciades per 15 o 20 segons- les categories superiors. La distància també augmentarà d’acord amb els equips, de manera que els alevins i infantils faran 400m; els cadets 1.400m i els juvenils i absoluts, 2.100 metres, és a dir, faran tres ciavogues.

La cita de dissabte a consolida l’objectiu del Port de potenciar el recinte com un poliesportiu a l’aire lliure, especialment amb una temporada de rem marcada per múltiples cites. En el que va de temporada, s’han fet les dues regates de batel, la prova de remergòmetre i durant el que queda de trimestre el dia 17 de març es farà la competició de distància llarga la Bandera del Dimoni, que aplegarà uns 200 vogadors i vogadores d’arreu del país.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera