Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 15/3/2018

Presentat el cartell de les Festes de Maig 2018, obra de Sandra Fernández
- També s’ha donat a conèixer el color del mocador de les Festes de Maig que enguany serà magenta

Avui s’ha presentat a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona el cartell guanyador i el color del mocador que tots els badalonins i badalonines podran lluir per les Festes de Maig d’aquet 2018 que serà magenta.

L’autora del cartell de les Festes de Maig 2018 és Sandra Fernández, estudiant de 2n curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona. El jurat del concurs convocat entre els estudiants d’aquest centre ha escollit la seva proposta com la guanyadora. El cartell guanyador i els finalistes han estat presentats en un acte que s’ha fet a la seu d’aquest centre educatiu i que ha comptat amb la presència del tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit Badalona Democràtica, Jose Téllez; de l’autora del cartell guanyador, Sandra Fernández; dels dos alumnes finalistes, Gisela Neira i Alberto Delgado, i també de professors i alumnes de l’escola.

El nom de Sandra Fernández s’afegeix al llistat d’alumnes d’aquest centre que des de l’any 2007 signen l’autoria del disseny del cartell de les Festes de Maig. Recordem que des de 2007 l’autor del cartell es tria en un concurs convocat gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors.

Sandra Fernandez Corpas, viu a Girona i té 24 anys. Sempre ha estat interessada pel món de l'art encara que, com ella mateix afirma, mai es va atrevir a endinsar-se en ell, fins ara

El jurat que ha triat el cartell de les Festes de Maig 2018 estava format pel tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez; per la cap del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Badalona, Ariadna Amat; Xavi Martín, membre de la comissió de Festes de Badalona; Albert Isern, dissenyador gràfic; Pere Torrent, dissenyador gràfic (absent); Alícia Ferre, professora de l'EASD Pau Gargallo de Badalona, i Susana Solorzano, professora de l'EASD Pau Gargallo de Badalona (absent)

El color del mocador solidari escollit pels nois i les noies del Consell dels Infants de Badalona és magenta

Per tercera vegada, els nois i noies del Consell dels Infants de Badalona (CIB) han escollit el color del mocador de les Festes de Maig. L’elecció del color del mocador, que serà magenta, es va fer en la trobada del CIB del dia 24 de gener. La decisió va ser presa per prop de seixanta nois i noies d’entre 10 i 12 anys que van assistir a la sessió i que representen prop de 10.000 infants de les 30 escoles, centres socioeducatius i esplais de la ciutat que conformen el Consell d’Infants.

Com en altres anys, el mocador s’elaborarà amb criteris de Comerç Just per contribuir a millorar les condicions de vida i de treball de persones amb risc d’exclusió social.

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera