Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 16/3/2018

Oberta fins al 13 d’abril la convocatòria per tal que les entitats de Badalona sol·licitin subvencions a l’Ajuntament
- L’import total de les subvencions és de gairebé 1 milió d’euros

L’Ajuntament de Badalona obre demà dijous 15 de mOberta fins al 13 d’abril la convocatòria per tal que les entitats de Badalona sol·licitin subvencions a l’Ajuntament arç i fins al dia 13 d’abril el termini de sol·licitud per a la convocatòria de subvencions 2018 destinades a les entitats que realitzin activitats o programes d'utilitat pública en matèria de Participació Ciutadana, Joventut, Convivència, Coordinació de Programes de Drets, Serveis Socials, Cultura, Gent Gran, Esports, Cooperació i Salut. L’import total d’aquestes 10 línies de subvencions és de 973.000 euros.

El concurs públic per a l’atorgament de subvencions, per concurrència competitiva, està destinat a les entitats que duguin a terme, durant l’any 2018, actuacions o programes d’utilitat pública o interès social per al municipi de Badalona.

Aquestes actuacions, que han de ser sense ànim de lucre, poden complementar o suplir la competència municipal o ser d’interès local i tenir caràcter educatiu, cultural, veïnal, de promoció del comerç o de foment de la convivència i cooperació al desenvolupament.

Per tercer any consecutiu, el Govern municipal aposta per unificar i avançar la convocatòria de les subvencions per tal de facilitar la feina administrativa a les entitats que vulguin concórrer a la convocatòria.

Subvencions 2018

Activitats de Participació Ciutadana. 128.000 €

Activitats de Joventut: 29.000 €

Activitats de Convivència: 62.000 €

Activitats de Coordinació de Programes de Drets: 25.000 €

Activitats de Serveis Socials: 468.000 €

Activitats de Cultura: 59.000 €

Activitats de Gent Gran: 30.000 €

Activitats d’Esports: 76.000 €

Activitats de Cooperació: 68.000 €

Activitats de Salut: 28.000 €

Qui ho pot demanar?

Podran obtenir la condició de beneficiaris les entitats i les persones físiques que tramitin la corresponent sol·licitud que acreditin degudament, entre altres, el compliment dels següents requisits:

· Les entitats han d’estar legalment constituïdes i inscrites al registre d’entitats de la Generalitat i de l’Ajuntament de Badalona.

· No incórrer en el règim d’incompatibilitats i prohibicions.

· Estar al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social, i amb l’Ajuntament de Badalona.

· Haver justificat suficientment les ajudes econòmiques rebudes amb anterioritat de l'Ajuntament.

· El compliment dels requisits i criteris específics per a cada objecte subvencionable.

Com es pot fer?

La presentació de sol·licituds per accedir a una subvenció és gratuïta i es pot fer presencialment a les Oficines Municipals de Districte (OMD) o al Servei d’Atenció al Ciutadà, que està situat a l’edifici El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya 9-12.

Els impresos, els formularis i més informació en referència a aquesta convocatòria es troben al web: http://www.badalona.cat/subvencions

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera