Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 16/3/2018

El PSC exigeix l'alcaldessa de Badalona que tregui l'Ajuntament de la paràlisi i que deixi d'utilitzar el consistori en favor de la causa independentista
- Àlex Pastor li ha comunicat a la líder de Guanyem Badalona en Comú que entraran a valorar els pressupostos quan compleixin aqueste

La trobada ha tingut lloc a l’agrupació local dels socialistes i han assistit Dolors Sabater i José Téllez per part de Guanyem Badalona i Àlex Pastor, Rubén Guijarro i Teresa González per part del PSC.

L’acord d’investidura de Dolors Sabater el juny del 2015 anava acompanyat d’un acord explícit consistent en mantenir l’Ajuntament de Badalona en una posició de neutralitat institucional envers el procés sobiranista, i d’un acord per la priorització de l’eix social amb la implementació de polítiques progressistes i d’esquerres, i un pla d’acció política per combatre l’emergència social.

Segons ha manifestat Àlex Pastor “Dolors Sabater ha incomplert aquest pacte, i ha posat a l’Ajuntament al servei del procés, al servei d’Artur Mas davant del TSJC pel 9N, o al servei d’una declaració unilateral d’independència il·legal el passat 27 d’octubre al Parlament de Catalunya”

Àlex Pastor ha afegit “Dolors Sabater no té cap legitimitat com a Alcaldessa de Badalona, ni suport del Ple ni de la ciutadania, per haver actuat com a representant dels municipis catalans que estan a favor de la independència. És per aquest motiu que li hem demanat que deixi de comprometre a la Institució i no persisteixi en una actitud que genera que milers de ciutadans i ciutadanes de Badalona visquin amb estupor com la seva alcaldessa no els representa”.

El PSC de Badalona exigeix a Dolors Sabater i al seu govern que representi a la majoria de la ciutadania deixant d’utilitzar l’Ajuntament en favor de la causa independentista i que tregui l’Ajuntament de la paràlisi de gestió. Foto: PSC BDN

D’altra banda respecte a polítiques locals, progressistes i d’esquerres a la nostra ciutat s’ha constatat com les millores a la via pública són deficients; els parcs infantils, cada dia estan més degradats; la nova escola bressol municipal al barri de Montigalà ni tan sols s’ha encarregat el projecte executiu; les instal·lacions esportives estan en un estat deplorable i entitats emblemàtiques de la ciutat com la Penya o el CF Badalona han vist en risc la seva continuïtat degut als incompliments constants del govern.

El govern de la suposada participació no ha convocat, en els seus tres anys de mandat, ni un Consell de Ciutat, màxim espai de participació ciutadana. I en l’àmbit d’atenció a les persones, la seva gestió té conseqüències negatives en la vida dels veïns i veïnes de Badalona. Els Serveis Socials es troben en situació de col·lapse absolut. Les ajudes a les famílies en situació de vulnerabilitat, moltes d’elles per pobresa energètica, no es poden tramitar correctament, mentre que les polítiques públiques d’habitatge no existeixen després de tres anys.

Àlex Pastor ha remarcat que “molts veïns ens diuen constantment que es senten enganyats per aquest govern. És per aquest motiu que nosaltres no entrarem a valorar la proposta de pressupostos d’enguany fins que no hi hagi respecte en el compliment dels acords i Dolors Sabater entengui que la seva actitud no representa a la majoria social de Badalona, i que ho demostri amb fets”.

Text: PSC Badalona

 

 

Notícies Relacionades


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera