Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 21/3/2018

Diumenge al parc de Can Solei i Ca l’Arnús taller per descobrir i conèixer la flora i la fauna que hi habita
- A l’entorn de la ‘Jugatecambiental’ també hi haurà l’espectacle musical Racons sonors: els sons de la Mediterrània

Aquest diumenge, 25 de març, de les 11.30 a les 13.30 hores, es farà l’activitat dirigida al públic familiar: “La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús”. Es tracta d’una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten en el jardí de papallones i a l'hotel d'insectes. En aquesta activitat també es podrà conèixer la història del parc i els seus valors ambientals, així com convidar als assistents a fer una reflexió sobre què es fa i què cal fer per conservar-ne l’entorn.

L’activitat forma part del programa d’educació per a la sostenibilitat (PMES) de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i està promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona i va a càrrec de l’Associació Naturalista ALOC.

Els sons de la Mediterrània

A més, aquest mateix diumenge, a la ‘Jugatecambiental’, i dins del programa “Viu el Parc”, de la Diputació de Barcelona, tindrà lloc l’actuació musical Racons sonors: els sons de la Mediterrània on el duet format per Jordi Marfà (violí i mandolina) i Daniel Pitarch (piano i acordió) proposaran als visitants un recorregut pels sons de la mediterrània en un espectacle íntim i proper amb un repertori que inclou composicions pròpies i cançons tradicionals. En aquest espectacle les textures prenen especial importància, generant un espai íntim compartit amb els espectadors. Els espectadors seran conduïts cap a racons sonors on gaudir de la música.

Per acompanyar l’actuació musical s’ha organitzat un taller de construcció d’instruments de percussió on, amb tubs de goma, papers, retoladors i pals, es podran construir petits tambors de sons. En acabar l’activitat s’explicarà el conte La Pasqua.

Diumenge al parc de Can Solei i Ca l’Arnús taller per descobrir i conèixer la flora i la fauna que hi habita. Foto: Comunicació BDN

L’actuació Racons sonors: els sons de la Mediterrània forma part del programa “Viu el parc” de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de divulgar el patrimoni natural i cultural del parc de la serralada de Marina i apropar aquests valors les poblacions que en formen part.

El punt de trobada d’aquestes activitats és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 hores, situada a la glorieta del parc, prop de la torre del rellotge.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i gestionada per educadors d’entitats del territori.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera