Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 09 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 23/3/2018

Els accionistes del Joventut decideixen no dissoldre el club
- Després de la junta general celebrada ahir a l'Olímpic

En la Junta General Extraordinària d’Accionistes celebrada aquest vespre al Palau Olímpic, el consell d’administració del club, encapçalat pel president Juanan Morales, ha exposat la situació econòmica i sobretot financera de l’entitat i els incompliments dels ingressos compromesos, motiu pel qual s’ha arribat a aquest punt.

Després de l’exposició de la situació, s’ha sotmès a votació la possible dissolució de la societat quedant aquesta descartada amb un 99,97% dels vots en contra. Prèviament, el president de Baspenya, accionista majoritari, ha agafat la paraula i ha expressat la seva confiança amb l’actual Consell d’Administració i en la seva capacitat per solucionar el problema.

A partir d’aquí el Consell d’Administració del club seguirà treballant per desbloquejar la situació i trobar una sortida a la difícil situació per la qual passa la nostra entitat.

Imatge de la junta general d'accionistes celebrada ahir. Foto: CJB

La Secretaria General de l'Esport i la FC de Basquetbol col·laboren per obtenir els instruments jurídics necessaris perquè el Joventut rebi la subvenció de l'Ajuntament

Davant la necessitat del Joventut de Badalona de trobar l’aval imprescindible per poder cobrar l’avançament de 468.000 euros de la subvenció aprovada pel ple de l’Ajuntament, quantitat destinada als equips i especialment als de la base del club, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Secretaria General de l’Esport (SGE) fan un pas endavant i s’ofereixen a fer els tràmits jurídics necessaris per ajudar a desencallar la situació.

A instàncies del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, la junta directiva de l’FCBQ va donar llum verda al president, Joan Fa, per iniciar les gestions oportunes amb l’objectiu de fer els tràmits, conjuntament amb la SGE, per iniciar aquesta operació. A partir d’ara, la SGE i l’FCBQ duran a terme les gestions oportunes per concretar la fórmula que permeti el cobrament de la subvenció per part del Club Joventut de Badalona.

Una operació en la qual també s’està en converses amb la societat Avalis, participada per la Generalitat, perquè valori entrar a formar part d’aquesta solució. La SGE, l’FCBQ i Avalis es reuniran, juntament amb el club i l’Ajuntament, la setmana vinent per donar resposta a les exigències de l’Ajuntament per tal que el club rebi l’esmentada subvenció.

Cal indicar que durant el 2017 la SGE va destinar una subvenció total de 650.000 euros a través de l’FCBQ per als clubs d’elit del bàsquet català, dels quals el Joventut de Badalona va rebre 150.000 euros.

En tot aquest procés que viu el Joventut, el club ha rebut també el suport jurídic i administratiu del Govern català, que l’ha assessorat en els passos a seguir.

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera