Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 22 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 4/4/2018

Badalona organitza la setena edició del Mes de la Vida Activa per promocionar l’activitat física
- L’acte de cloenda serà la Caminada popular Badalona Running-Fem Salut!

L’Ajuntament de Badalona promou diferents actes per celebrar la setena edició del Mes de la Vida Activa, amb la voluntat de promocionar l’activitat física entre la població adulta.

Durant el Mes de la Vida Activa, i en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra divendres 6 d’abril, s’ha programat un ampli calendari d’activitats a la ciutat. Fins al 20 d’abril, tots els centres d’atenció primària de la ciutat i al CAP Montgat, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA), acolliran sessions, obertes a tota la població, a càrrec dels professionals del Pla d’Activitat Física Esportiva i Salut (PAFES). Durant les sessions es parlarà dels beneficis d’incorporar l’activitat física a la vida diària per prevenir o atenuar problemes de salut, mantenir i millorar l’autoestima i la qualitat de vida.

Les sessions, amb el suport els grups de caminada del programa “Fem Salut!” i els grups de gimnàstica de la Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, inclouran enguany com a novetat pràctiques de taitxí, a càrrec d’entitats de la ciutat expertes d’aquesta disciplina, i de marxa nòrdica.

II Trobada de taitxí i txikung

El Mes de la Vida Activa inclourà la II Trobada de taitxí i txikung, que té l’objectiu de donar a conèixer els beneficis d’aquestes pràctiques per a la salut. Les classes es faran a l’aire lliure el dissabte 21 d’abril, de 10 a 13 hores, al final de passeig marítim de Badalona (tocant el port).

Caminada popular

La Caminada popular Badalona Running-Fem Salut! posarà punt i final al mes d’activitats. La caminada se celebrarà dijous 26 d’abril, a partir de les 10 hores. El recorregut, de 5 o 2’5 km, començarà al pont del Petroli i finalitzarà al parc de Ca l’Arnús. Les persones que vulguin participar en aquesta activitat es poden inscriure als seus centres d’atenció primària fins el 20 d’abril o directament al punt de sortida de la caminada, una hora abans de la sortida.

El cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, ha destacat “la importància que té l’activitat física per al nostre benestar físic i emocional. En aquest sentit, el Mes de la Vida Activa té la finalitat de contribuir a potenciar un treball en xarxa entre serveis, entitats i associacions de Badalona, per fer més fàcil i accessible la seva pràctica”.

Els actes s’han organitzat a través del Servei de Salut de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva i amb la col·laboració de diferents serveis de l’Ajuntament (Gent Gran, Esports, Medi Ambient, Dona, etc.), Badalona Serveis Assistencials, l’Institut Català de Salut i entitats de la ciutat, com l’Associació Badalona Running i les associacions de taitxí.

El mes de la vida activa es una de les actuacions prioritàries del programa “Badalona, cap a una ciutat saludable” que forma part del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019.

 

 

 

 

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera