Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 25 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 18/4/2018

Podem, ICV i EUiA organitzen un acte per la República amb Xavier Domènech
- Aquest proper dissabte, 21 d’abril a les 11h, al Centre Cívic de Sant Roc,

Amb el títol «Un projecte de futur: la República» i en el marc de la commemoració del 14 d’abril, Podem, ICV i EUiA Badalona, organitzen aquest dissabte al matí un acte públic amb les intervencions de Xavier Domènech, president del grup parlamentari Catalunya en Comú Podem, i Rosa Cañadell, feminista i activista social en defensa de l’educació pública.

Un dels objectius d’aquest acte és explicar la nostra proposta pel que fa a la sobirania de Catalunya i una nova forma de relació amb el conjunt de l’estat des d’una perspectiva republicana, tant pel que fa als valors (llibertat, igualtat i fraternitat), com pel concepte de llibertat com a no-dominació.

D’altra banda, l’organització també té l’objectiu de destacar la transmissió dels valors republicans per al canvi social i polític a través de l’educació, amb la intervenció de Rosa Cañadell.

L’acte tindrà lloc dissabte 21 d’abril, a les 11h, al Centre Cívic de Sant Roc de Badalona (c. Sant Joan Evangelista, s/n). La jornada finalitzarà a les 13h amb un vermut.

Els partits organitzadors van iniciar la commemoració del 87è aniversari de la 2a República dissabte passat amb la «Ruta de la Memòria Històrica». Aquest nou acte de dissabte 21 d’abril està plantejat des d’una perspectiva de present i futur.

 

 


Has d'identificar-te per escriure comentaris

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include(../pie.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../pie.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ptczmynh/public_html/areabadalona.com/noticias/noticia.php on line 220