Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 17 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 20/4/2018

Badalona promociona els atractius turístics de la ciutat al saló internacional B-Travel
- Des d’avui fins diumenge el Departament de Turisme mostra als visitants els principals llocs i els esdeveniments de més interès

L’Ajuntament de Badalona torna a estar present en el B-Travel, el Saló Internacional del Turisme a Catalunya. El Saló ha obert les seves portes avui fins diumenge vinent, dia 22 d’abril, al pavelló 8 de la Fira de Barcelona al recinte de Montjuïc. Fa quatre anys el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) es va transformar en l’actual B-Travel, convertint-se en un punt de trobada entre expositors locals, nacionals i internacionals, així com deixant espai per al públic de proximitat amb ofertes, propostes de viatges i donant a conèixer destinacions i punts d’interès per a turistes i visitants.

Durant aquests tres dies el Departament de Turisme promourà els diversos atractius turístics de la ciutat, així com els actes més rellevants i de més repercussió turística que es faran a Badalona les properes setmanes com ara la Magna Celebratio (el festival romà de Badalona), la Fira de Sant Jordi, o la Shopping Night, entre altres activitats.

Badalona tornar a participar en el saló amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. Està situada en el mostrador del Barcelonès, sota la marca turística ‘Barcelona és molt més’, que agrupa a diverses poblacions de l’entorn de la capital catalana L’estand ocupa una superfície de més de 150 metres quadrats, situat al Recinte Firal número 1, Pavelló 8, Estand 396, carrer C, amb accés des de la plaça d’Espanya.

Badalona promociona els atractius turístics de la ciutat al saló internacional B-Travel. Foto: Comunicació BDN

El nou saló de turisme B-Travel s’estructura en cinc eixos temàtics:

· B-Happy, amb propostes per a les persones interessades a compartir experiències de benestar, destinacions wellness o slow travel.

· B-Special, dirigit als visitants interessats en experiències úniques.

· B-Culture, amb destinacions de turisme cultural, religiós, etc.

· B-Adventure, amb propostes relacionades amb l’esport, la natura i l’aventura.

· B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia, és en aquest espai on es podran fer degustacions dels vins DO Alella entre ells el vi Orígens de Badalona.

El Saló B-Travel estarà obert divendres 20, dissabte 21 d’abril, de 10 a 20 hores i diumenge 22 de 10 a 18 hores.

 

 

Has d'identificar-te per escriure comentaris
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | 1996-2019 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya - Departamnet de la presidència

C/ Besòs, nº 7 - 1º 2ª - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 23 01 - Fax 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración: Sandra Torres | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Manel Riera